Velkommen til Rask Mølle & Omegns idrætsforening

Årsberetning « Gå til forsiden


Årsberetning 2015 (badminton)
Afslutningsvis fra sidste sæson, så vandt U13D for hold deres pulje og blev nr 9 ud af 20 hold som havde kvalificeret sig til danmarksmesterskabet. Det er rigtig flotte resultater. Trænerne er rigtig glade for den store opbakning fra forældrene. Det betyder rigtig meget.

I denne her sæson har vi ca 80 motionister og det ligger meget stabilt.
Vi har ca 32 børn og unge der spiller badminton hver mandag og om onsdagen har vi som noget nyt fået ekstra træning for talentholdet.
Der er to hold med i turneringen i år, og pt ligger U13D nr 1 og U13B nr 2 i puljen.
Vi har lige nu 11 talentspillere.

Individuelt har de høstet en del medaljer, og der er oprykning både hos drengene og pigerne.Nu ser de frem til landsmesterskabet hvor der er en del børn med i år..
Det er rigtig dejligt med vores talentfulde spillere , men vi må ikke glemme de børn der hver mandag også træner på livet løs med en glæde og gejst selv om de måske ik lige ender på talentholdet. Det er skønt at se og Dem er der dog flest af.

En stor tak til trænerne Niels ,Anders og Simon og vores uundværlige it mand Allan som gør et stort stykke arbejde med badmintonpeople og diverse tilmeldingerne for børnene. De udgør et godt team og vi håber de fleste fortsætter i næste sæson..

Vi har af Roi s venner fået sponseret en boldmaskine, som virkelig har spredt glæde hos både børn og trænere. Det er vi rigtig glade for, og vil gerne sige tusind tak til vennerne for det.. Det er en populær maskine.. SLUT

Sidemenu


Kalender for ROI

Indbetaling af kontingent sker via klubbens Conventus system. Skulle der være spørgsmål omkring Conventus kan du kontakte Mette Knudsen. Under hver afdeling finder du en side med mulighed for at betale dit kontingent.