Velkommen til Rask Mølle & Omegns idrætsforening

Beretning Gymnastik« Gå til forsiden
Årsberetning 2014 fra gymnastik afdeling i Rask Mølle Idrætsforening
Gymnastikopvisning d. 15 marts 2014. Endnu engang stor tilslutning – ca. 450 pers.
Hold: 12 hold fordelt på 275 gymnaster. Tilfredse med tilslutningen. Lidt flere gymnaster end sidste år. Vi har i år delt 2-3-4 klasse, så 2. klasse har et lille hold selv, der var ca 45 piger på holdet, det er for mange til gymnastiksalen.

Det har været en udfordring at få programmet lavet, pga. skolereformen og længere tid i skole samt vi har mistet 6 hjælpetrænere der er på efterskole i år.
Vi har desværre haft 2 hjælpetrænere der er holdt efter kort tid, men der er fundet nye.
Tumbling: 8-14 år og 15+. Vi har holdene i samarbejde med Flemming Efterskole. Vi deler udgiften til instruktør og halleje. Deres elever deltager på 15+ holdet gratis. Deltager i konkurrence og har vundet flere medaljer. Gymnaster fra Haderslev til Odder. Vi har en gymnast der er på junior landsholdet.

Mange lokale er aktive og bliver dygtigere. Træner 2 gange ugentligt – søndag er frivillig men rigtig mange deltager alligevel.
Desværre stopper samarbejdet, da FE er nødt til at oprette deres egen forening for at opfylde DGF’s betingelser for at kunne deltage i konkurrencer.
FE’s krav for at deltage i samarbejdet har jo hele tiden været muligheden for at stille op under navnet Flemming Efterskole.
Ang trænere så har vi en tidligere Verdensholdsgymnast og en landshold-tumbler.

Kursus: I år har vi haft en del af de nye trænere på kursus, samt holdt et internt modtagekursus med egne instruktører.
DGF: Gennem DGF har foreningen taget et kursus ” kvalitet i børnegymnastikken” hvor de fleste af vores instruktører med børn/gymnaster i alderen 3-10 år har deltaget. 6 timers kursusdag(introduktion til konceptet), workshop med foreningen børn(1½ times gymnastik hvor børnene var prøveklude og instruktører blev vurderet som undervisere). Herefter evaluering. Vi får et certicikat af DGF som gælder i 2 år. Certifikatet bliver overrakt til forårsopvisning af konsulent fra DGF og de gør de lokale medier opmærksomme på eventen. Så vi håber vi får lidt omtale i aviserne.
Redskaber:
Været i dialog med skolen ang. redskabsrum, så vi kan holde orden i vores sager, samt musikanlægget bliver passet bedre på
Tøj: Kun investeret i nye bluser til de nye trænere i år.

Sidemenu


Kalender for ROI

Indbetaling af kontingent sker via klubbens Conventus system. Skulle der være spørgsmål omkring Conventus kan du kontakte Mette Knudsen. Under hver afdeling finder du en side med mulighed for at betale dit kontingent.