Velkommen til Rask Mølle & Omegns idrætsforening

Serie 2 kampreferat« Gå til forsiden
ROI – Ikast FS , 4-0 (1-0)
20 min 1-0 Sean Sunnassee Sørensen (Kasper Rindom Jensen)
51 min 2-0 Steffen Terp Märcher (Tommy Stormborg)
59 min 3-0 Kasper Rindom Jensen
86 min 4-0 Bjarke Vaaben (Steffen Terp Märcher)

Kampens spiller:
Bjarke Vaaben og Steffen Märcher

Debut:
Sean Sunnassee Sørensen og Mads Egelind

Kommentar fra Kim Ebbesen:

Efter godt 2 mdr. forberedelse skulle der endelig spilles om point, efter oprykningen til S2 sidste år var det selvfølgelig med en hvis spænding man mødte op til kampen tirsdag aften, træningskampene var ikke gået super godt rent pointmæssigt da vi havde 4 tabte og en uafgjort i bagagen, jeg mener dog at rent spillemæssigt havde vi præsteret ganske fornuftigt, da vi også har ændret spilsystem og det jo kræver en del tilvænning hos spillerne.

Årets første kamp stod tirsdag aften kl.18:30 hjemme mod Ikast FS, det blev en kamp der i stort set alle 90 min. kom til at foregå på vores præmisser, vi virkede utrolig tændte og klar fra start og burde nok have bragt os foran allerede efter 1 min. 17 sek. spil, men vi skulle hen til det 19 min. Før Sean med et tørt og rent spark fra kanten af feltet bragte ROI fortjent foran, i det 48 min. Gjorde Steffen det til 2-0 efter flot opspil fra Tommy, i det 57 min. lavede Dolle et flot mål efter en lille solo tur loppede han bolden over en chanceløs Keeper fra Ikast til 3-0, i det 83 min. Lukkede og slukkede Bjarke kampen med hans scoring til 4-0.

Kampens spiller blev Steffen Märcher med samme antal stemmer som Bjarke Vaaben.

Jeg syntes dog hele holdet skal have stor ros for en super indsats og at de gav det nye spilsystem en chance.
Det skal også lyde en STOR tak til alle de fremmødte tilskuere for den store opbakning… Det er bare FEDT når der er folk på sidelinien

De tiltag der er lavet med snor og teknisk felt er ikke for at genere jer men simpelthen et krav når det hedder S2 og der er liniedommer på.

Håber på en stor opbakning til næste hjemme kamp lørdag d.18/4 kl.14:00 mod Brande IF.

Med Sportslig Hilsen
Kim Ebbesen

Næste kamp er lørdag d. 11/4 13:00 ude mod Ikast KFUM

Sidemenu


Kalender for ROI

Indbetaling af kontingent sker via klubbens Conventus system. Skulle der være spørgsmål omkring Conventus kan du kontakte Mette Knudsen. Under hver afdeling finder du en side med mulighed for at betale dit kontingent.