Velkommen til Rask Mølle & Omegns idrætsforening

Give Freman - ROI« Gå til forsiden
25 min. 1-0 Give
41 min. 2-0 Give
58 min. 3-0 Give
85 min. 4-0 Give
Kampens spiller Bjarke Vaaben


Lørdag d.25/4 skulle vi møde et af rækkens tophold nemlig Give Fremad i Give, og lad os bare slå fast med det samme at vi fortjent taber kampen til et på dagen bedre hold som også ville det mere end os.
Når det så er sagt mener jeg også at nederlaget var et par mål for meget for selvom jeg syntes vi mangler vilje i dagens kamp så har vi bestemt også vores chancer.
Efter 3 min. spil sender Troels, Steffen afsted fra midten på en super aflevering og Steffen er alene mod en fremad stormende Give Keeper desværre vælger han at trække til venstre uden om keeperen og vil ikke afslutte med venstre benet så da han vil lægge bolden over til højre benet for at sparke den i et tomt mål bliver han desværre taklet i skudøjeblikket...ærgerligt.
Efter 10 min. Spil laver vi en fræk et to kombination som sætter Kasper i en gunstig position alene med en fremad stormende Give keeper som flot får blokeret Kasper's afslutning.
Kampen skal vise sig at blive afgjort på dødbolde da Give scorer deres første mål på hjørne hvor Tommy desværre har sidste berøring på bolden som ender i eget mål og vi er nede 1-0 efter 25 min. Spil😒
Efter 41 min. spil scorer Give igen efter et hjørne spark.
I 2. Halvleg scorer Give efter 58 min. spil direkte på frispark fra ca. 30 meter afstand hvor Niels nok ikke kan sige sig helt fri for at have fejlbedømt bolden.
Efter 75 min. Spil får René direkte rødt for at slå en Give spiller en handling som jeg tror kampens dommer er den eneste der ser.... Eller det vil sige at han efter kampen siger han ikke ser René slå men at han kan høre det??? For små øjen og for store øre???? Jeg ved ikke hvad årsagen er.
Give får scoret deres eneste reelle mål i det 85 min. Hvor vi er i undertal.
Jeg vil godt takke de trofaste Rask Mølle tilskuere der havde taget turen til Give.


Med Sportslig Hilsen
Kim Ebbesen

Sidemenu


Kalender for ROI

Indbetaling af kontingent sker via klubbens Conventus system. Skulle der være spørgsmål omkring Conventus kan du kontakte Mette Knudsen. Under hver afdeling finder du en side med mulighed for at betale dit kontingent.