Velkommen til Rask Mølle & Omegns idrætsforening

Funder - ROI« Gå til forsiden
29 min. 1-0 Funder
43 min. 1-1 Sean Sunnassee assist: Steffen Märcher
63 min. 1-2 Mikkel Hjort
73 min. 1-3 Steffen Märchr assist: Mikkel Hjort
90 min. 2-3 Funder
Kampens spiller Mikkel Hjort


Tirsdag d.5/5 var der rækkens absolut bundhold Funder der pt. Havde 0 point for 5 kampe, dog skal det siges at 3 af kampene havde tabt med kun et mål og da vi inden aftenens kamp havde 3 point for 5 kampe må man sige at det var en rigtig bundkamp.
Og sådanne kampe er jo det man kalder en rigtig 6 points kamp som er så vigtig at vinde.
Jeg mener at vi helt fortjent vinder kampen og går de 3 vanvittig vigtige point og at sejren nok burde have været 2-3 mål større,
Men som kampen udvikler sig skal vi alligevel være glade for at vi fik alle 3 point.
Vi skulle allerede have været foran efter 6 min. spil da Steffen har en 100% chance som desværre bliver brændt, i det 20 min. Har Steffen igen en mega chance desværre bliver han træk lidt for langt og Funder keeperen kommer ud og blokere afslutningen.
Efter 21 min. Spil har Alexander en flot helflugtning 10 meter udenfor feltet som keeperen for reddet til hjørne.
Som det så tit går så kommer Funder foran 1-0 efter 29. Min. spil på et skud fra 30 meter som fanger Niels på det forkerte ben og vi er bagud 1-0.
Gutterne skal have stor ros for at blive ved med at tro på det og i det 43 min. får Sean fortjent udlignet på et flot mål.
I det 45. Min. Får Steffen en god stikning fra Alexander men igen bliver det sidste træk lidt for lange og vi brænder.
2. Halvleg er totalt på vores præmisser og i det 63 min. Scorer Mikkel Hjort et konge mål da han hamre bolden ind bag en chanceløs Funder keeper fra kanten af feltet og 2-1 til os.
Steffen scorer til 3-1 efter 73 min. Spil og vi har fuldt ud kampen under kontrol....tror vi da vi også kommer 2 mand i overtal da Funder får gult kort i det 81 & 87 min. men vi formår alligevel at skabe spænding om resultatet da Bjarke i det 90 min. laver et frispark på kanten af feltet som dommeren taksere til direkte rødt, Funder scorer efterfølgende på frisparket og sætter os under pres i dommerens 5 min. Tillægstid hvor Funder får brokket sig til et rødt kort, vi modstår heldigvis presset og vinder fortjent kampen 3-2.
Tak til de ca. 25 tilskuere der havde tage turen til Funder, det er vildt fedt i gider bruge en tirsdag aften på at støtte gutterne..... TAK
Så fik vi også prøvet at spille på et stadion med tribune og stadion speaker😊
Næste kamp er hjemme mod Billund fredag d.8/5 kl.19:00
Jeg håber at mange vil finde vej til Rask Mølle Ground og støtte holdet, da det igen er en vild vigtig 6 points kamp.


Med Sportslig Hilsen
Kim Ebbesen

 

Sidemenu


Kalender for ROI

Indbetaling af kontingent sker via klubbens Conventus system. Skulle der være spørgsmål omkring Conventus kan du kontakte Mette Knudsen. Under hver afdeling finder du en side med mulighed for at betale dit kontingent.