Velkommen til Rask Mølle & Omegns idrætsforening

VM på storskærm i Rask Mølle« Gå til forsiden
Danmark starter VM-slutrunden lørdag den 16. juni, hvor vi møder Peru, og den kamp kan du se på storskærm i Rask Mølle Hallerne.

Rask Mølle og Omegns Idrætsforening inviterer nemlig børn, unge og voksne til fodboldfest, hvor vi hele lørdagen vil vise de 4 kampe, der er på programmet. Ja, du læste rigtigt. 4 VM-kampe på én dag, og så spiller Landsholdet endda en af dem.

Programmet er som følger:

11.30: Dørene åbnes
12.00: Frankrig - Australien (Danmarks gruppe)
15.00: Argentina - Island (Danmarks modpulje*)
18.00: DANMARK - PERU
21.00: Kroatien - Nigeria (Danmarks modpulje*)

Det vil være muligt at købe fadøl, sodavand, is og slik, og så tænder vi op i grillen og sælger pølser, kyllingespyd, pulled pork-burger, kartoffel- og pastasalat mm. Til gode priser, selvfølgelig :D

Vi håber at se mange af jer, så vi kan få en rigtig fodboldfest med god stemning og (forhåbentlig) en sejr til Landsholdet. Så inviter meget gerne hele familien samt alle vennerne, naboerne og kollegerne med.

Med venlig hilsen
Fodboldudvalget i Rask Mølle og Omegns Idrætsforening(* med modpulje menes der, at Danmark kommer til at møde et af holdene i 1/8-delsfinalen, når vi går videre fra gruppespillet)

Sidemenu


Kalender for ROI

27. aug 2018, 19:00

Bestyrelsesmøde

Læs mere om denne kamp

Bestyrelsesmøde

Sted: Hallen
Gruppe: Ledelsen
Dato: 27-08-18
Tidspunkt: 19:00 - 21:30

Indbetaling af kontingent sker via klubbens Conventus system. Skulle der være spørgsmål omkring Conventus kan du kontakte Mette Knudsen. Under hver afdeling finder du en side med mulighed for at betale dit kontingent.