Velkommen til Rask Mølle & Omegns idrætsforening

Tag på futsal-skole i vinterferien« Gå til forsiden
To dage i vinterferien fyldt med gode oplevelser og masser af fodbold - men ikke helt almindelig fodbold. Lyder det interessant? Så læs med her:

 

ROI afholder i samarbejde med DGI futsal-skole i Rask Mølle Hallerne. Futsal er i korte træk en form for fodbold, hvor teknik er i højsædet, og hvor man spiller med en mindre, men tungere bold. De to dages futsal-skole var en stor succes i efterårsferien 2017, men vi er sikre på, at endnu flere gerne vil have mulighed for at prøve kræfter med denne anderledes form for fodbold, så derfor vender futsal-skolen tilbage i vinterferien 2018. Har man været på futsal-skole før, kan man også sagtens tilmelde sig igen og bygge videre på det, man allerede har lært. 

Futsal-skolen foregår mandag og tirsdag i vinterferien, og det er for fodboldglade børn i alderen 9-14 år.

Det er ikke et krav, at du går til fodbold - eller at du har prøvet futsal før. Men du skal have et par sko, der kan bruges til indendørs fodbold, og du skal have lyst til at blive lige så god som Messi og Ronaldo ;)

Prisen for fodboldskolen er 375 kroner, og så er der mulighed for at tilkøbe en futsal-fodbold. Der følger en t-shirt samt frokost og frugt med i prisen.

 

SKYND DIG AT BLIVE TILMELDT - DER ER KUN 25 PLADSER

Du kan læse mere om futsal-skolen og tilmelde dig på DGI's hjemmeside ved at KLIKKE HER.

 

INFO OM FUTSAL-SKOLEN

Hvad: Futsal-skole i Rask Mølle Hallerne

Hvornår: To dage i vinterferien (mandag den 12. februar og tirsdag den 13. februar) - begge dage fra 9.00 til 14.00.

Hvem: Piger og drenge i alderen 9-14 år

Mad: Frokost og frugt er inkluderet i prisen 

Tøj: En t-shirt samt drikkedunk er inkluderet i prisen, og derudover kan der tilkøbes en futsal-fodbold

Frist for tilmeldning: Torsdag den 25. januar

Pris: 375 kroner

Tilmelding: På DGI's hjemmeside (KLIK HER) - Vær opmærksom på, at 'deltager' er barnets navn og 'kontaktperson' er forælders navn.

 

OBS til forældrene: Vi gør opmærksom på at futsal-skolelederen har ret til at sende børn hjem/tage kontakt til forældrene, hvis barnet er uafklaret med at være på futsal-skolen eller på anden vis ikke viser interesse for futsal-skolen og/eller sine medspillere.

 

Vi ses på futsal-skole i Rask Mølle!

 

Sidemenu


Kalender for ROI

3. maj 2018, 19:00

Bestyrelsesmøde

Læs mere om denne kamp

Bestyrelsesmøde

Sted:
Gruppe: Ledelsen
Dato: 03-05-18
Tidspunkt: 19:00 - 21:00

Indbetaling af kontingent sker via klubbens Conventus system. Skulle der være spørgsmål omkring Conventus kan du kontakte Mette Knudsen. Under hver afdeling finder du en side med mulighed for at betale dit kontingent.