Velkommen til Rask Mølle & Omegns idrætsforening

Julestævne 2018 - Tilmeld dig her« Gå til forsiden
RASK MØLLE OG OMEGNS IDRÆTSFORENING INVITERER FOR 50. GANG TIL

JULESTÆVNE I RASK MØLLE HALLERNE

 

I år har Julestævnet i Rask Mølle 50 års jubilæum, og det markerer vi ved at lave stævnet til en fest for de mindste årgange (U8-U11) med indløb, pokaler, spurtposer, tombola og masser af god stemning. For de ældste årgange (U12-U16) skruer vi også op for stemningen samt op for præmierne.


Der spilles i følgende rækker:

Lørdag - 15. dec: U8 Piger, U9 Piger, U10 Piger, U11 Piger, U8 Drenge og U9 Drenge.
Søndag - 16. dec: U10 Drenge og U11 Drenge

Fredag - 21. dec: Herre Senior
Lørdag - 22. dec: U12 Piger, U13 Piger, U14 Piger, U15 Piger, U16 Piger, U14 Drenge, U15 Drenge og U16 Drenge
Søndag - 23. dec: U12 Drenge og U13 Drenge

 

PRÆMIER:

I U8-U13 består præmien af pokaler samt spurtposer, og i U12-16 er der personlige præmier, hvoraf vinderne i A-rækken får gavekort til Sportigan.

Der er præmier til 6 spillere i U8-U13 og til 5 spillere i U14 og opefter.

 

INFO:

U8-U11:

Vi starter i rækkerne U8-U11 med indløb, hvor alle hold løber på banen til musik og festligt lys. Derefter spilles der kampe i puljer af 3 hold, hvor der tilstræbes, at der er repræsenteret et A-, B- & C-hold. Puljekampene er korte og varer 5 minutter. Vinderen går i A-rækken, nummer 2 i B-rækken og nummer 3 i C-rækken. Efter denne opdeling bliver de resterende kampe i mellem- og finalerunden mere jævnbyrdige, og her spilles der kampe af 7 minutter og 30 sekunder. Alle hold er garanteret minimum 4 kampe.

Der er pokaler til finaleholdene (dog kun til vinderne af finalen, hvis man går direkte fra indledende runde og til finalerunde). Alle hold får spurtposer. Præmieoverrækkelsen er i år rykket op i Rask Mølle Hallernes gymnastiksal, hvor alle hold skal op og have deres spurtpose og måske også pokaler.

Mellem kampene er der mulighed for at vinde præmier i tombola og mulighed for at købe mad og drikke i hallens cafeteria.

U12-U13:

Der spilles kampe i puljer af 3 hold, hvor der tilstræbes, at der er repræsenteret et A-, B- & C-hold. Vinderen går i A-rækken, nummer 2 i B-rækken og nummer 3 i C-rækken. Efter denne opdeling bliver de resterende kampe i mellem- og finalerunden mere jævnbyrdige. Alle kampe i disse årgange varer 7 minutter og 30 sekunder, og alle hold er garanteret minimum 4 kampe.

Der er pokaler til finaleholdene (dog kun til vinderne af finalen, hvis man går direkte fra indledende runde og til finalerunde). Alle hold får spurtposer. Præmieoverrækkelsen er i år rykket op i Rask Mølle Hallernes gymnastiksal, hvor alle hold skal op og have deres spurtpose og måske også pokaler.

U14-U16:

U14-U16 spiller kun i A- og B-rækker i puljer af minimum 4 hold. Alle kampe i disse årgange varer 7 minutter og 30 sekunder, og alle hold er garanteret minimum 4 kampe.

Der er personlige præmier til finaleholdene (dog kun til vinderne af finalen, hvis man går direkte fra indledende runde og til finalerunde)

 

REGLER/DOMMER:

Der spilles efter DBU’s regler for indefodbold. Der er sort dommer på fra U14 og op. Øvrige kampe dømmes af voksne, kompetente og ikke mindst frivillige ledere - vi opfordrer selvfølgelig til, at man behandler dommerne ordentligt og med respekt.

 

TILMELDING:

Tilmelding foregår via Conventus nederst på siden. Der betales ved tilmelding, som kun foregår via hjemmesiden.

VI HOLDER TILMELDING ÅBEN, SÅ LÆNGE DER ER LEDIGE PLADSER - SKYND JER AT FÅ JER TILMELDT OG HUSK AT OPLYSE NIVEAU (A, B, C).

Vi forbeholder os retten til at lukke rækkerne, når de er fyldte - samt til at slå årgange sammen i tilfælde af få tilmeldinger.

Ved tilmelding skal der efter holdnavnet skrives niveau. Eksempel: TEAM ROI - B 

Tilmeldingsgebyr:

  • Ungdom: 450,00 kr.
  • Herre senior: 600,00 kr.

Tilmeldingsfrist: Fredag den 30. november

 

Programmet udsendes ca. en uge før stævnets start. 

 

Spørgsmål vedrørende tilmelding og stævnet henvendes til Frederik Bjerregård på mail: frederik39@hotmail.com eller telefon: 42 16 73 10.

 

Vi glæder os til at se jer endnu en gang til 2 weekender med fuld knald på i Rask Mølle Hallerne.

Med Sportslig Hilsen

Rask Mølle & Omegns Idrætsforening

Sidemenu


Kalender for ROI

Indbetaling af kontingent sker via klubbens Conventus system. Skulle der være spørgsmål omkring Conventus kan du kontakte Mette Knudsen. Under hver afdeling finder du en side med mulighed for at betale dit kontingent.